+36-20-9121537
info(kukac)hdmarketing.hu

A YouTube a világ egyik leglátogatottabb oldala, amely annyi felhasználóval rendelkezik, mint a Facebook. A második legtöbb kulcsszó alapú keresést kiszolgáló oldal a Google után, így itt megjelenve hatékony videó marketing segítségével ki lehet használni a keresőhirdetések legnagyobb előnyét:  olyan felhasználóknak üzenetet/hirdetést eljuttatni, akik kinyilvánították érdeklődésüket a téma iránt a keresőszóval.

A videómarketing viszont még csak ott áll Magyarországon, ahol a közösségi marketing 3 évvel ezelőtt. Rengeteg tévhit – sokba kerül, nem hatékony, stb. – és a technikai ismeretek hiánya miatt félnek a cégek kihasználni a lehetőségeket.

Cégünk szolgáltatásai a YouTube marketing területén a következőre terjed ki:

  • Marketing koncepció kialakítása (Ez kiterjed a csatorna kialakítás, a videók feltöltése, a kommunikációs folyamat bemutatására, külföldi és magyar videómarketing példák szemléltetésére.)
  • Oktatás, hogy munkatársai hatékonyan tudják használni a Youtube rendszerét.
  • Mérések beállítása, hogy legpontosabb információkat kaphassa a videók teljesítményéről
  • A kommunikáción túl lehetőség van a videók mellett, alatt, előtt megjelenni szöveges, képes vagy akár videós hirdetésekkel is. A YouTube hirdetési lehetőségeiről a linkre kattintva talál részletesebb információkat.


Az ajánlatért kérjük töltse ki az Ajánlatkérés menüpont alatt található űrlapot és munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!